Cum i-a mulțumit Boc, în sfîrșit, pe Ponta și Antonescu

UPDATE: Spre seară a apărut la tv, mai fresh ca niciodată, Teodor Stolojan. Așa că, dacă Emil Boc l-a trimis pe Lăzăroiu la patul lui de cuie, nici el nu are de ce să doarmă mai bine.

Premierul Emil Boc l-a demis, fără preaviz, pe Sebastian Lăzăroiu din funcția de Ministru al Muncii. La presiunea vechii gărzi din PDL, spun analiștii și gazetarii.

Mi-e greu să cred că Emil Boc ar fi făcut acest gest extrem de spectaculos doar de dragul „talibanilor” din partid. Este vorba de data aceasta și despre voința personală a premierului. Probabil că azi noapte Emil Boc medita la spectacolele publice din ultima vreme a proaspătului său fost ministru, aflat în căutare de notorietate.

Într-un comentariu la un articol anterior, Theophyle spunea despre viitorul carierei lui Lăzăroiu că trebuie să avem în vedere și imprevizibilitatea președintelui Băsescu. Uite însă că la cea a lui Boc nu s-a gîndit nimeni. Aceasta înseamnă că președintele PDL l-a considerat pe Lăzăroiu drept un concurent politic. Și i-a tăiat creanga de sub picioare.

În sfîrșit, am auzit intervenția lui Victor Ponta, la tv, la cald. El și Antonescu pot să fie mulțumiți: Emil Boc gîndește ca și ei.

PS: Ascultînd interevențiile diverșilor la tv, mă uimește cît de repede ies la iveală ranchiunea și invidia.

2 gânduri despre “Cum i-a mulțumit Boc, în sfîrșit, pe Ponta și Antonescu

Lasă un comentariu