Am primit un semn de la USL. Un semn al prostiei!

Am primit un comunicat de la cabinetul ministrului Liviu Pop, ministru delegat pentru… Dialog Social. Nu este primul. Vrea să spună cum că se dau subvenţiile la APIA, dar spune numai aberaţii. Trecând peste faptul că acest anunţ l-a făcut APIA încă de acum 2 zile, tot printr-un comunicat, ministrul acesta vorbeşte într-un mod halucinant despre realizările lor!

Citiţi şi vă veţi simţi în faţa unui delir ceauşist, ca-n verile de tristă amintire. Oare cum de a ajuns omul ăsta la Dialog Social? Ooo, dar îmi amintesc, a fost şi la Educaţie!

Încă un semn al eficienței guvernării USL

USL continuă să-și respecte promisiunile, implementând măsurile promise în campania electorală, demonstându-și eficiența prin fapte, nu prin vorbe, iar rezultatele nu întârzie să apară.

Avem certitudinea că România este pe calea cea bună, iar indicatorii economici ne confirmă acest fapt. După o lungă recesiune, avem în sfârșit creștere economică, exporturile sunt în continuă ascensiune, și în plus, avem un an agricol foarte bogat.

Potrivit Institutului Național de Statistică, în trimestrul al II-a din 2013, Produsul intern brut a fost mai mare cu 0,5% comparativ cu trimestrul I 2013. Faţă de acelaşi trimestru din anul 2012, Produsul intern brut a înregistrat o creştere cu 1,5% pe seria brută şi cu 1,4% pe seria ajustată sezonier. În semestrul I 2013, Produsul intern brut a crescut, comparativ cu semestrul I 2012, cu 1,8%, atât pe serie brută cât şi pe serie ajustată sezonier. Creşterea s-a datorat în mare parte măririi cu 10,7% a exporturilor de bunuri şi servicii corelată cu reducerea volumului importurilor de bunuri şi servicii cu 0,9%.

De asemenea, în luna iulie 2013, câştigul salarial mediu nominal brut a fost de 2259 lei, cu 1,8% mai mare decât în luna iunie 2013. Câştigul salarial mediu nominal net a fost de 1635 lei, în creştere faţă de luna precedentă cu 29 lei (+1,8%). Comparativ cu luna iunie a anului precedent, câştigul salarial mediu nominal net a crescut cu 5,1%.

Pe 2 septembrie a început o nouă sesiune parlamentară în cadrul căreia prioritățile guvernării USL vor fi îndreptate spre prosperitatea României.

Publicitate

3 gânduri despre “Am primit un semn de la USL. Un semn al prostiei!

  1. Dacă ti-a trimis această scrisoare ca să se afle în treabă, o trecem în categoria reclamă de politician. Dar dacă e un răspuns la solicitarea ta cu privire la alocarea de fonduri APIA, atunci avem o mare problemă: fie are IQ mic si nu înțelege întrebarea, fie are IQ mic si NU vrea să înțeleagă întrebarea. Dar atunci ce caută în această functie? Feri Koos

  2. Sa inteleg ca au fost sau inca exista persoane care au investit sperante in aceasta USL.
    Se pare ca iubim minciuna care ne hraneste prostia noastra si nu cea a USL
    Sa ne punem intrebarea? Cine este prostul, ei care fac totul sa le fie lor bine sau noi care le permitem sa ne eutanasieze ca natie in timp ce ne hranim cu asteptari copilaresti

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s