Cine se teme de Ungureanu?

Ungureanu este mai mult produsul așteptărilor noastre decît produsul lui însuși, de aceea este mai important decît un politician care s-a înfipt din interes propriu în schemă. Este un potențial de izbândă sau de dezamăgire enorm, are o responsabilitate imensă.

Dar, despre cum este el și ce face, sper să vă pot oferi o analiză serioasă, însoțită de un interviu. Acum vreau să vă spun că asistăm la un punct nevralgic în traseul lui. Este atacat mișelește, știindu-se faptul că este novice în lupta asta de guerilă și că poate pierde. Dar de cine?

Sondajele arată că își consolidează simpatia electoratului de dreapta, bărbați activi, 95% dintre simpatizanții lui au studii medii și superioare. Are 58% din electorat în Transilvania și Banat, deci un electorat instruit și stabil emoțional.

Împreună cu procentele lui TB, trece cu mult de Antonescu și, chiar numai cu o parte infimă din ele, tot trece.

Ieri, ziua în care Victor Ponta s-a străduit să-i arate lui Traian Băsescu că se poate înțelege cu el, culmea coincidenței!, Ungureanu a fost atacat murdar. S-a lansat zvonul că 50 de membri ai Forței Civice Arad (acolo unde este colegiul lui electoral) au trecut la PNL. Nu era așa, au fost doar doi și aceia nici măcar nu erau din conducerea organizației.

Și, în aceeași zi, lui MRU i s-a clonat o pagina de FB, pe care i se atribuia afirmația că susține căsătoriile între homosexuali.

Le e teamă de el. Altfel, USL i-ar ataca pe Videanu sau Blaga, fiecare cu cîte un trecut de care să te poți lega, nu? De ce Ungureanu?

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s