Azi, prima zi după referendum

USL va spune că președintele, pentru demiterea căruia au votat aproximativ 8 milioane de români, nu mai are legitimitate.

Președintele va spune că ceilalți, 10 milioane de români, au fost pentru rămânerea lui la Cotroceni, deci este legitim.

Președintele se va întoarce la Cotroceni și lucrurile vor merge mai departe. Viața îi obligă.

România va câștiga doar dacă și unii și alții au învățat din greșeli.

Chiar și presa. Ea ar trebui să se retragă din politică, să-i lase pe politicieni s-o facă. Doar pe ei. Fiecare jurnalist poate avea simpatii, doar e și el om, dar, să faci din instituția de presă o oficină de partid cu scopuri evident politice și să denaturezi realitatea pentru asta, e prea mult.

Reclame

Un gând despre “Azi, prima zi după referendum

  1. cred ca cel mai mult m a dezamagit presa in care ar trebui sa ne punem toate sperantele ea fiind neutra dar care a dat adevarate spectacole partinitoare ,se repezeau pe invitati ca niste corbi flaminzi.rusine ar trebuii sa le fie.eu in locul celor ce i au platit sa faca asta acum i as inlatura ca imediat vor trece de partea cistigatoare.nu stiu,nu ma pricep la politica , prefer sa mi fac meseria mea nu pe a altora dar unele lucruri sint chiar de inteles si de cei trecuti de 70 de ani.daca as putea le as spune politicienilor ca principala greseala pe care au facut o a fost ca au trecut toti sa faca altceva decit era in sarcina lor:presedintele interimar mitinguri,primul ministru custode de sali de expozitie,sindicalistii sa desfiinteze institutii.dar oare cine s a gindit la atentatele de la granita noastra?cine a vazut cum se pirjolesc cimpurile?cum cresc preturile si nu se mai pot platii facturile?hai la munca toti si fiecare pe felia lui sa si faca treaba cum stie el mai bine.sigur ,nu trebuie sa ne indoim ca nu vor coabita,trebuie ca puterea totala in doua brate e periculoasa,asta e o formula care ar trebui sa mearga ca unsa.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s