Vicepreședinte PNL acuză PDL că i-a mituit pe europeni, că le-a dat bani

Am fost stupefiată să aud aseară, în emisiune, un vicepreședinte al PNL, avocat de meserie, cum spune că democrat liberalii i-ar fi cumpărat, mituit, pe europeni: Ce, credeți că ai lor sînt mai cinstiți ca ai noștri?! Că n-au putut fi cumpărați? PDL a făcut bani și a avut cu ce să-i cumpere!

Plus că nici presa străină n-a scăpat de acuzații, și pe ea a cumpărat-o PDL, zice doamna Cătăniciu!

Steluța Cătăniciu este colegă de celulă de partid cu ministrul de externe, Andrei Marga! Acesta s-a împăunat anii trecuți cu vizita doamnei Merkel la UBB Cluj, unde i-a și dat o distincție. (Vai, cît a putut să decadă doamna Merkel între timp!)

Revenind, înțelegeți pînă unde pot merge oamenii aceștia? Să faci acuzații atît de grave în legătură cu personaje ca Angela Merkel, Schultz sau Barosso, plus o altă duzină de oficiali, plus cealaltă duzină de jurnaliști, doar ca să scapi tu din încurcătura pe care singur ți-ai creat-o?

E tot mai clar: nu, nu sîntem o țară sigură. Dacă putem arunca la coș apartenența noastră la Europa, dacă o umplem de zoaie cînd nu ne place ce ne spune, nu sîntem o țară stabilă. Ne putem aștepta la orice.

Și mai pragmatic vorbind, în termeni de cîștig și pierdere: de ce ar mai da Europa bani pentru o țară care se lasă condusă de defăimătorii ei?

P.S.: Mă gîndesc: oare ce ar fi zis Vasile Pușcaș, care a muncit un sfert din viață ca să ajungem în Europa, auzind-o pe doamna Cătăniciu cum dărîmă totul, într-un minut, la televizor?

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s