Rahova noastră

Fără exagerări. Așa ar fi trebuit să fie totul, dar n-a fost, n-a fost așa.

În sfîrșit, acum poate se liniștește planeta, dacă nu încep USL-iștii să-l bumbăcescă pe Băsescu. Ponta a și dat startul azi, spunînd că TB ar trebui să înțeleagă să cedeze puterea. Fals. Complet fals. Pe Ponta nu l-a ales această țară, ci cîțiva neghiobi din PDL care au trădat. Puterea roșie nu s-a instalat prin vot. Așadar, președintele ales al României cedează puterea doar prin vot.

Dacă premierul țării nu respectă regulile democrației, atunci cine?

Apoi. Am avut momente de slăbiciune uitîndu-mă la telenovela Năstase, că, de!, oameni sîntem.

Dar, dacă ne uităm în jur, vedem 9,7 milioane de români afectați de sărăcie (conform ultimelor statistici am trecut pe primul loc în Europa, depășind Bulgaria în grosimea stratului de sărăcie).

Ăia, aproape 10 milioane, sînt și ei la un fel de Rahovă sau, mai degrabă, la Jilava. Ce pușcărie mai tare decît sărăcia? Ce poți face lipit pămîntului, ce libertăți ai tu ca individ dacă mori de foame?

Anul acesta 20 % dintre elevii de clasa a 8-a nu s-au mai prezentat la teste, deci nu merg la un liceu. Record de abandon școlar.

Așadar, ce Rahovă mai tare decît să rămâi în bătătură, mai rău ca pe vremea lui Moromete, pentru că ai tăi n-au bani să te dea mai departe la școală, la oraș?

Pentru un om s-a întors o țară pe dos. Dar pentru ei?

Reclame

2 gânduri despre “Rahova noastră

  1. Dar din cauza cui sunt 10 milioane de saraci, nu din cauza ciumei portocalii cu baselu in frunte? trebuie eliminat rapid, daca nu ajungem mai rau ca si grecii. dar daca asta vor romanii „SA TRAITI BINE!”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s