Oamenii lui Brâncuși contraatacă: „Mica Ertegun minte cu neruşinare!”

M-am întrebat într-un post recent, de ce nu reacționează nimeni de la Tg-Jiu la acuzele aduse de Mica Ertegun, o americancă ce ar fi dorit să facă o donație orașului și orașul, spunea ea, a refuzat-o. M-am întrebat deasemenea, de ce presa centrală nu a cerut și un punct de vedere al administrației locale și de ce ar fi refuzat oltenii, banii americancei, lucrul acesta fiind, într-un fel, de neînțeles.

Tot în interviurile doamnei Ertegun, domnia sa acuza presa de reavoință și de atacuri murdare: „M-au făcut hoață”, spunea acolo, Mica Ertegun.

Dar iată că presa reacționează și azi mi-a fost postat ca și comentariu un articol din presa locală (vezi aici articolul-comentariu) care deznoadă în mare măsură misterul. A fost cam ca în bancul de la Radio Erevan: nu era Volgă, că era bicicletă și nu i s-a dat, ci i s-a luat.

Dar dincolo de răfuiala presei cu doamna Ertegun, rămîne un mare semn de întrebare: de ce nu se trezesc odată autoritățile locale și nu fac ceva important pentru valorificarea operei Brâncuși la Tg-Jiu?

Citește articolul AICI!

Reclame

2 gânduri despre “Oamenii lui Brâncuși contraatacă: „Mica Ertegun minte cu neruşinare!”

  1. Autoritati locale inseamna Ovidiu Popescu, directorul Centrului Brancusi de la Tg Jiu, sluga lui Radu Varia, fost ziarist, singurul om de presa din Gorj care l-a slugarit pe Varia constant si coerent, impus director la Centrul Brancusi de iudeo-masonerie dupa ce a luat nota 3 la concursul organizat de Primaria Tg Jiu pentru ocuparea functiei respective.

    1. Mulțumesc Narcis, încep să înțeleg ce se întîmplă acolo. Admir consecvența și curajul tău. Dar vedeți că în iunie au loc alegeri. Încercați să obțineți un angajament electoral de la următorii.Eu am să vă ajut cu tot ce pot.

      PS Am văzut și eu siteul așa-zisului Centru CB. Evenimentele sînt de-o mediocritate jignitoare pentru Brâncusi, și de cele mai multe ori paralele cu subiectul (vezi muzică și recitaluri, comunicări). Dincolo de faptul evident că Brancusi merita mai mult, să zicem că lui nu-i mai pasă de ce fac neisprăviții, dar măcar orașul merită mai mult.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s