Boc de pe Facebook. Vezi ce i se pregătește!

„În evz de saptamana trecuta ziceam ca pe termen scurt protestele din strada se pot rezolva prin caderea unui cap. Aveam pe cineva in minte. Dar, ca sa fiu sincer, nu era doru baconschi :)”, spune azi Sebastian Lăzăroiu pe pagina sa de Facebook.

Aceeași idee o lansează, dar mai cu năduf, și Mihail Neamțu, un tînăr care a inițiat cu cîteva luni în urmă mișcarea politică intitulată Noua Republică și care a fost identificat ca făcînd parte din noua gardă de intelectuali prezidențiali.

„Boc penibil”, zice Neamțu pe Facebook, „Baconschi demis inexplicabil. Igas reconfirmat. Jenant. O tzara in care dosul face mai mult decit capul. Sorbona pleaca. Ramin cârnații de Pleșcoi”.

Așadar, lui Boc i se pregătește ceva? Intelectualii nonconformiști au scăpat porumbelul? O demisie a acestuia ar presupune o întreagă strategie politică în aceste momente, calendare, negocieri, un nou guvern (cel mai probabil unul de tehnocrați) trebuie să treacă prin parlament, ar fi o mișcare curajoasă. Dar necesară, cum spunea Dan Tapalagă.

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s