Întoarcerea lui Arafat

Puterea reclădește edificiul proaspăt dezintegrat: a retras legea Sanatății, pornește dialogul și l-a recuperat pe Raed Arafat în sistem. Pînă acum a reparat ultimele daune, făcute, așa cum am mai spus, din incapacitatea guvernului de a promova un proiect de reformă și din inabilitatea cu care președintele a încercat să o pună pe tapet, sărind la gîtul cui nu trebuia.

Sînt mișcări care, împreună, pot genera un oarecare efect, unul de calmare a publicului. Dar, de acum înainte, puterea va trebui să ia în calcul o prestație vizibil mai bună sau o schimbare totală de gardă.

Va trebui să înțeleagă că nu poți să vrei să guvernezi o țară și să n-o faci, de fapt.

Anunțuri

2 gânduri despre “Întoarcerea lui Arafat

  1. Si mai mult de atit, „boborul” a invatat ca daca o haita de 500-600 de descreerati ies in strada pot schimba orice ( guvern, lege ) in Romania, si asta e grav !

    1. …Pînă să ajungă haita să respingă o lege, ea trebuia explicată „boborului” cum se cuvine! De către onor guvernul nostru! La legea educației de ce n-a iesit „boborul” să o respingă? Pentru că a fost bine promovată, a avut sustinerea necesară în societate, chiar mai mult decit sustinerea clasei politice!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s