„PDL, nu mai sta cu capul în nisip, că te calcă protestatarii pe cap!” Cîteva reacții, încă nu soluții!

Am scris (vezi aici!) reproșînd PDL lipsa de responsabilitate și implicare într-o chestiune care privește puterea, pornind de la o postare pe blog a domnului Preda care număra postum victimele evenimentelor.

Iată că azi și parlamentarul PDL Cristian Preda consideră că, de la începutul disputei privind proiectul de lege a sănătăţii, niciun lider PDL nu a rostit ceva care să conteze, apreciind că „este o linişte nefirească” şi că „Boc şi compania sunt obligaţi să decidă ceva, o mutare politică semnificativă” (vezi aici!).

„Luni, PDL are o reuniune a Colegiului Director. Boc şi compania sunt obligaţi să decidă ceva. E nevoie de o mutare politică semnificativă. E prea puţin să spui că vom dezbate o nouă versiune a legii sănătăţii. De la începutul disputei, niciun pedelist cu autoritate nu a rostit ceva care să conteze. E o linişte nefirească. Parcă am fi partid neparlamentar”, a adăugat Cristian Preda.

Spre seară și Emil Boc a făcut o scurtă declarație-apel. „Cărămizile aruncate în stânga şi în dreapta” nu reprezintă o soluţie, a spus premierul. Soluțiile fiind, de fapt, atributul guvernului, nu ne rămîne decît să le așteptăm.

Anunțuri

Un gând despre “„PDL, nu mai sta cu capul în nisip, că te calcă protestatarii pe cap!” Cîteva reacții, încă nu soluții!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s