Primăria Cluj te invită să fii ornitoring pentru o zi. Ba nu, ornitorinc…

Ce poți face la Grădina Botanică? Primăria Cluj-Napoca vă roagă să fiți, pentru o zi, ornitoring!

Comunicat de presă
(19 august 2011)

Ref: Primăria municipiului Cluj-Napoca te invită să fii ornitoring pentru o zi

Cei care doresc să afle cât mai multe despre viaţa păsărilor sunt invitaţi în Grădina Botanică să participe la turului ghidat “Fii ornitolog pentru o zi şi îndrăgosteşte-te de păsări pentru toată viaţa!”.

Este cea-a de-a doua ediţie a acestei manifestări organizată de Primăria Cluj-Napoca. Ideea continuării acestei acţiuni a venit după succesul înregistrat cu ocazia Zilelor municipiului Cluj-Napoca, când aproape 200 de clujeni au fost interesaţi să efectueze un astfel de tur.

Cei care vor participa la acest tur vor fi însoţiţi de către ornitologul Alexandru Stermin, doctorand la USAMV, care efectuează un studiu despre activitatea păsărilor. Cu această ocazie vor fi efectuate mai multe trasee în Grădina Botanică, pe parcursul cărora se va observa şi monitoriza viaţa păsărilor din această zonă şi chiar le va fi stimulată activitatea vocală cu ajutorul unui casetofon.

Fiacare participant va primi câte o mapă cu câte cinci formulare, câte unul pentru fiecare punct de pe traseu, care va fi completat în timpul observaţiei, aşa cum fac ornitologii care studiază în Grădina Botanică.

Cei care doresc să participe la această acţiune sunt aşteptaţi sâmbătă, 20 august 2011, la ora 10.00, în faţa Grădinii Botanice. Intrarea este liberă.

Biroul Mass-media
Primaria Cluj-Napoca

Cum, nu vreți să fiți ornitoring (fie și pentru o zi)?

Dragi colaboratori din presa,

imi cer scuze pentru eroarea cauzata de viteza cu care a fost redactat comunicatul. Termenul corect din titlul comunicatului este „ornitolog” si nu „ornitoring” (care de fapt este ornitorinc). Va multumesc pentru intelegere 🙂

Biroul de presă

Ei, bine, dacă vreți să fiți ornitolog pentru o zi, citiți primul comunicat, cu corectura ulterioară :).

Anunțuri

2 gânduri despre “Primăria Cluj te invită să fii ornitoring pentru o zi. Ba nu, ornitorinc…

  1. eu zic că ei doreau să fie marmote dar cum este criză şi staniolul este scump au ales altă formulă intermediară, asta până ce vine campania electorală când se vor mări importurile de staniol pentru ca marmotele să poată împacheta formula „să trăim bine” tocmai spre a da satisfacţie marmofililor…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s