Eroii de pe strada noastră. Discovery Channel ne ajută să-i vedem

Ce mai este un erou în zilele noastre? Trăim vieți cvasibanale, diluate în amorțeala generală a decăderii generale. Motoarele lumii merg mai încet, iar omenirea caută explicații cosmice pentru ce i se întîmplă. Ajutați de știință, de mașini, roboți, milioane de instrumente și tehnici, pare că nu mai avem mare lucru de făcut. Să ne punem forțele la încercare este socotită o hazardare fără noimă, un moft.

Se întîmplă însă, ca într-o zi ca oricare alta, tu să devii alt om. Te ridici de la pămînt fără un picior, sau te apucă să pornești într-un maraton prin deșert, te urci pe motocicletă și pornești prin lume sau pleci pe mare cu velierul, te adîncești în peșteri și, așa, te trezești erou. Poate părea un destin căutat, dar cel mai probabil lucrurile se întîmplă invers, destinul își caută oamenii potriviți pentru el.

Discovery Channel a pornit o caravană prin România și a căutat eroii de lîngă noi. I-a găsit, desigur. Ei sînt Alin, Șandor, Anton, Elena, Andrei, Laurențiu, Paul, Florin, Oana, Mihai și cîți n-or mai fi!

Ei au spart tiparele, au ieșit din obișnuit și au sărit în gol, să vadă ce iese de acolo. Doar dacă nu încerci, greșești! Așa spun ei, acum.

Filmulețele cu ei vor fi difuzate pe Discovery Channel, iar filmulețul Ancăi Grădinaru despre eroul Laurențiu Șerban a luat premiul cel mare al concursului,i s-a înmînat ieri, la TIFF.

În fond, premiul cel mare l-a luat Laurențiu, cu fiecare pas pe care îl face, știe acest lucru.

Vedeți aici filmulețul despre el și să-l aplaudăm împreună.

Vezi și
» Discovery – Biografii de eroi
Reclame

Un gând despre “Eroii de pe strada noastră. Discovery Channel ne ajută să-i vedem

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s