De ce n-a ajuns Csibi Barna la Abrud

Toată lumea s-a pregătit pentru ziua în care Csibi Barna va ajunge la Abrud. Acolo fusese detașat disciplinar de conducerea ANAF în urma gestului pe care l-a făcut în 15 martie, cînd a spînzurat o păpușă reprezentîndu-l pe Avram Iancu în centrul orașului Miercurea Ciuc.

Abrudenii au scris memorii în care au cerut autorităților să-l ia pe Csibi Barna din capul lor și așa plin de alte probleme. Unii s-au pregătit să intre în greva foamei, iar alții și-au pregătit vocea, ca să strige mai tare. Societatea Avram Iancu este și ea revoltată de această „condamnare” a lui Csibi Barna la un loc de muncă în Țara Moților. Și cere revocarea ordinului.

Deși s-a dus la Alba-Iulia de unde urma să pornească spre munte, Csibi Barna a fost sfătuit de directorul de la județ să-și ia un concediu, să amîne astfel întîlnirea cu moții lui Iancu. El așa a făcut, apoi s-a întors acasă, în Harghita spunînd că, dacă nu va avea încotro, după concediu se va prezenta la muncă în Abrud. Dar el mai speră în revocarea ordinului, așadar, într-o răzgîndire a lui Sorin Blejnar, cel care a luat decizia și care este superiorul lui Barna.

Ce ar trebui să înțeleagă Csibi Barna de aici? Că nu e plăcut să ajungi o păpușă în mîinile altora.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s