Nervii președintelui. O glumă și o fentă. Corina, răspunsul îl vei primi peste cîteva zile

Dialogul dintre președintele Traian Băsescu și jurnalista Corina Drăgotescu a scandalizat lumea presei. Adică, ce era vulgar în aluzia Corinei Drăgotescu privind femeile disciplinate care i-ar plăcea președintelui? Sau: de ce-l lasă nervii pe președinte? Sau: de ce naiba se poartă așa mîrlănește președintele cu jurnaliștii? Cam așa s-au întrebat colegii mei de ieri încoace.

Doar că, luați de valul enervării, la rîndul lor, au uitat întrebarea Corinei Drăgotescu. Și anume, dacă se suprapune profilul actualului premier nevoilor de viitor ale României?

Ei bine, ce era să răspundă președintele? Că nu, că tocmai a anunțat că vrea un premier tehnocrat dar în acest moment nu știe dacă se poate baza pe coaliție ca să-l schimbe? Că nu are toate cărțile în mînă pînă după congresul UDMR? Că se suprapune Boc pe profilul de tehnocrat? Ce să răspundă cînd încă nu are un răspuns?

Și atunci, și-a amintit brusc și „s-a enervat” pe o aluzie a Corinei, dar peste care trecuse deja!, dacă vedeți filmul dialogului lor, numai bine ca să poată fenta răspunsul. Nu aluzia l-a enervat. Nici Corina nu l-a enervat. Nimic nu l-a enervat. Președintele a fentat.


Puteți vedea înregistrarea eschivei prezidențiale mai jos:

Reclame

2 gânduri despre “Nervii președintelui. O glumă și o fentă. Corina, răspunsul îl vei primi peste cîteva zile

  1. stimata doamna corina poate la fel ca si traian ,asemanarea ,nu e intimplatoare,te pricepi la toate si la nimic;te rog frumos pastreaza-ti cancerul ginirii negioabe doar ptr tine

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s