Ați văzut ce repede s-a muiat Blaga? Aveți vreo idee și de ce?

De la declarațiile: „Mie nu-mi dă nimeni ordine!” apropo de relația tensionată cu Traian Băsescu, pînă la declarațiile de supușenie față de președinte, făcute ieri (vezi aici invitația la pace), oare ce s-a întîmplat?

Păi să ne amintim. Au fost arestați vreo 200 de vameși. O operațiune scurtă și eficientă. După cum se dovedește, pe mai multe planuri.

Ce poate urma? Se pare că un guvern nou, care să-l prindă în off-side pe Voiculescu, dar și pe social-liberali. Și un PDL dacă nu înnoit de bunăvoie, înnoit cu forța sau dacă se încăpățînează prea tare, în stil gordian, va fi tăiat cu sabia.

Începi să crezi că, de acum încolo, politica la noi se va face chirurgical. Pentru că nici la USL lucrurile nu stau mai bine, am auzit că Dinu Patriciu își ascute bisturiul.

Reclame

4 gânduri despre “Ați văzut ce repede s-a muiat Blaga? Aveți vreo idee și de ce?

  1. Politica este „ciudata” si are rasturnarile de situatie care o fac un”spectacol” din greu urmarit pe plaiurile noastre.
    Cine ar fi crezut ca dupa ce duminica seara Boc era ca si plecat astazi Basescu parea la randul lui invins…
    Asta legat de ultima gaselnita:decuplarea functiei de prim ministru de cea de presedinte PDl.Blaga inoata cu joc de glezne si asteapta curentul potrivit.Ar trebui un PDL inoit cu forta dar cine este in stare de asta…?

  2. da, pai tot se pricepea base la medicina. chirurgical, curat chirurgical. numai sa nu taie si el, ca ciomu, in loc de capu’ partidului, altceva….

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s