Curățenie pe dreapta: iese Mona Muscă și intră Dan Voiculescu. Trăiască anticomunismul!

Crin Antonescu s-a asociat cu Dan Voiculescu și urmează să se asocieze și cu Victor Ponta, Ion Iliescu, Adrian Năstase și toți baronii aceia dezgustători care i-au produs atîta greață finuțului liberal în anii lui grei de politică dură!

Dreapta, stînga, securiști, comuniști. Nimic n-a mai contat în fața ambițiilor politice ale lui Crin Antonescu. Nici voința sau obrazul mai subțire al unora dintre liberali, nici anii de adversitate politică și condamnări tranșante față de comunism și securitate. PNL a executat-o definitiv pe Mona Muscă, a scos-o din lumea politică cu totul și din asta și-a făcut un titlu de glorie. Atîta intransigență!

Dar n-a avut nicio problemă să se asocieze cu un personaj născut din spuma valurilor murdare ale securității comuniste, cum este Dan Voiculescu. Niciuna.

Ca observator detașat nu pot decît să văd că nu există scrupule, nu există principii, nu există memorie atunci cînd un politician țintește puterea. Sau să cred că în spatele lui sînt păpușari mai puternici care-l mînuiesc și-i frîng fără milă coloana vertebrală de cîte ori e nevoie, încercînd să-l înfigă, chiar și ca pe-o păpușă stricată, pe scaunul de la Cotroceni.

Dacă urmărești reacțiile publicului, comentariile din presă și de pe internet (chiar și pe facebook), vezi că oamenii nu și-au pierdut nici memoria nici gustul intransigenței cu care liberalii i-au învățat, cînd era vorba de condamnarea securito-comuniștilor. Asta i-a diferențiat pe liberali de restul partidelor, asta i-a definit ca partid istoric. Acum nu mai au această aură. Iar fără ea, ce mai contează?

Vezi și Soluţia imorală a lui Antonescu

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s