Se încălzește (din nou) Lucian Croitoru? Primele declarații din noul an ale guvernului din umbră de la BNR

Iată că și-a făcut debutul editorial Lucian Croitoru, consilier BNR și fost candidat la șefia guvernului. Ciudată lansare în presă a unui personaj greoi în exprimare, marcat de o inabilitate cronică de exprimare.

Dacă vreți părerea mea, cred că textul editorialului a fost discutat și aprobat în Consiliul de Administrație al BNR, pentru că Lucian Croitoru nu-și ia libertatea de a răspunde nici măcar la un interviu de unul singur. (Pentru mine nu a reușit!)

Tot acum, Adrian Vasilescu a ieșit să ne anunțe că anul 2011 va fi mai greu decît 2010. Pentru cine spune acest lucru? Cine trebuie să audă? Populația, președintele, guvernul, politicienii?

P.S.: Comentariile cititorilor la textul lui Croitoru au fost cele așteptate: este perceput drept clona mai tînără a lui Isărescu, bun teoretician, dar neconfirmat în practică. Dovadă că publicul nu-l mai percepe nici măcar ca pe o noutate surpriză și nu-și face iluzii.

Dacă Lucian Croitoru va trebui să intre în ring, opiniile din ziare nu-l ajută prea mult. Mai degrabă un proiect concret, o dezbatere pragmatică l-ar fi recomandat cu mult mai mult succes pentru funcția de premier.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s