Sunt frumoasă de dor de viață

Am ascultat ultimele melodii ale Angelei Similea și-am remarcat că au ceva special, ceva ce n-am mai întîlnit la cîntecele ei de pînă acum. Este alt om. Mai profund, mai cald, mai singur și mai senin. E un om al vieții, care are ceva să ne spună.

Angela Similea a trăit aproape în toate lumile posibile, cu glorii și abandonuri, în topuri sau uitată prin vilele unei căsnicii banale.

Poate nevoită să salveze situația financiară a familiei, poate dintr-o nouă zvîcnire de ambiție profesională, scoate acum, încă un album.

Însă motivele imediate, de conjunctură, nici nu mai contează. Dumnezeu lucrează ciudat.

După ce veți fi ascultat această melodie, veți fi înțeles, ca și mine, că trebuia să mai cînte și de astă dată. Să spună ce gust are viața atunci cînd rămîi să o trăiești adînc, sensibil și cu înțelesuri, pînă la fundul paharului. Că întîmplările recente din viața ei au fost doar un pretext dat de destin pentru a o face să redeschidă fereastra ca să-i cînte iar lumii.

Abia acum are ceva al ei, de spus. Acum este ea însăși.

P.S Am primt acest cîntec într-o variantă mai bună a înregistrării decît cea de pe Youtube. Iar cei care vor, pot vota acest cîntec în Topul Romanesc.

Anunțuri

3 gânduri despre “Sunt frumoasă de dor de viață

  1. Scuze, dar Angela Similea nu si-a facut aparitia acum dupa nu stiu ce perioada indelungata de absenta. A scos album nou in 2005, apoi in 2008, tot de atunci tot sustine concerte prin tara.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s