S-a revenit asupra unei „defecțiuni”: Marga va lua premiu, mai tîrziu

UPDATE. După Gala de la București, vedem că știrea colegilor de la Ziua de Cluj nu s-a confirmat, iar Andrei Marga nu a mai luat premiu, la nicio Gală. Oricît de mult și-au dorit susținătorii lui.

Colegii de la Ziua de Cluj au anunțat în exclusivitate (cum era și firesc!), că rectorul Andrei Marga nu a luat premiul la Gala „Zece pentru România”, desfășurată la Cluj, pentru că nu a putut fi prezent din motive personale. Deși la ora 14 era prezent la un eveniment, seara nu a mai putu ajunge să-și ridice premiul și, cum domnia sa nu are un coechipier, precum Boc l-a avut pe Daniel Buda, a preferat să rămînă fără premiu.

Dar cum greșelile se repară totdeauna, în 15 decembrie, spun colegii noștri, situația se va remedia.

În plus, Vasile Pușcaș va fi premiat la Gala Națională Zece pentru România. De data asta, pe bune!

„Cei doi (Marga și Pușcaș – nota mea) trebuiau să-și ridice premiile de excelență la gala de la Cluj, însă, din pricina unor motive personale, nu au putut să ajungă la Teatrul Național. Premiile vor fi înmânate la Ateneu”, precizează, din surse, Ziua de Cluj.

Sursele mele au confirmat prezența lui Pușcaș pe lista pentru etapa națională, încă de acum două săptămîni. Dar nu și pe cea a lui Andrei Marga.

P.S.: Din stîngăcia justificărilor se vede cît de mare trebuie să fi fost supărarea rectorului clujean și mari presiunile ulterioare pentru a-l „rezolva”.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s