O Gală are Primăria! Scurte precizări

Astăzi are loc Gala „Zece pentru Transilvania”, la Cluj, la Teatrul Național, începînd cu ora 19. Realitatea TV în asociere cu Primăria organizează evenimentul. Este pentru prima oară cînd această gală se desfășoară în provincie, urmînd ca în 15 decembrie să aibă loc încă una la București.

La întrebările adresate de Gazetino, autoritățile locale au precizat:

Nu au fost alocate fonduri publice pentru acest eveniment, la care primaria este partener prin prisma faptului ca orasul nostru gazduieste evenimentul.

In plus, am mijlocit comunicarea dintre reprezentantii postului de televiziune si institutiile de care au nevoie pentru organizarea evenimentului (Teatrul si Opera Nationala pentru gazduirea galei, Casa de Cultura a Studentilor, pentru afisajul evenimentului, etc..)

Motivul care a stat la baza deciziei de colaborare cu postul de televiziune este promovarea la o ora de maxima audienta a orasului nostru si a personalitatilor care fac din Cluj-Napoca orasul european si reperul cultural pe care il cunoastem cu totii.

P.S. Promit că deseară mă uit cu maximă atenție la ei, ca să aflu și eu cum e cu reperul cultural și orașul european. O fi, dar probabil că mi-a scăpat mie!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s