Realitatea TV se relansează la Cluj. În politică

În ultimul an presa locală a intrat rău la apă. S-au închis ziare, au rămas numai pe on-line. S-au închis posturi de televiziune, inclusiv Antena 1 și Realitatea TV Cluj au decedat, în vară.

Acum se anunță preluarea postului Realitatea Cluj și relansarea lui. Pe culmi noi. Dar de unde banii?

Sursele mele spun așa: o parte de la PNL și o parte de la PDL. Că doar ei mai au interese (PSD n-a avut niciodată succes aici, dovadă că s-au și resemnat).

Dar PNL are un plan, un fel de cal troian pe care vor să-l introducă în București, (chiar pe cheltuiala lui)! Iar PDL are bani, e la putere. În plus, mai vrea și în 2012 mandate. (Gurile rele spun că băieții care greblează banii la Cluj l-ar fi lăsat de o parte pe Boc, folosesc ce-au colectat doar ca să-și salveze fundurile lor.)

Prima culme pe care vrea să o atingă Realitatea locală este una a grandorii: Gala 10 pentru Transilvania, un fel de Matrioșcă în burta Galei mari, care va avea loc în premieră, la Cluj, pe 3 decembrie, cu Mihai Tatulici și Melania Medeleanu.

Dar ce i-a apucat? De ce multiplică băieții în plină criză, spectacolele costisitoare? Poate au o strategie bazată pe o mare șmecherie.

Cine credeți că este acum în plină cădere de popularitate și merită un spectacol de înmormîntare pe cinste, chiar în cimitirul de acasă? Așa, cu flori și aplauze, cu coronițe pe mormînt? Chiar Emil Boc. Vă dați seama cum gala galelor o să-l umple de huo pe nenorocitul de premier, chiar în prime time?

Dar cine credeți că are ambiția să se cocoațe spre laurii rămași fără stăpîn?

PNL nu doarme, ba are și cîteva idei prin care să profite de situația de cacao în care se scufundă PDL.

Crin Antonescu se tot chinuie să-l promoveze pe Andrei Marga în politica din București. Îl împinge pe la televiziuni, dar cam fără succes. PNL nu-l înghite pe Marga, iar publicul face cu nervii cînd dă de el pe Realitatea sau Antene. Omul are o prestație agresivă și arogantă.

Fiți liniștiți, pe Antonescu nu l-a apucat din senin dragostea față de acest personaj, să fim serioși, nu seamănă deloc cu Marga, dar poate să-i folosească ura față de Băsescu și Boc, să-l lase să muște în locul lui (nu s-ar murdări Crin de sînge pe gulerul alb, de politician subțire).

Și atunci, ce face președintele PNL și televiziunea care l-a adoptat? Îl ajută puțin. Cu o Gală în plus sau în minus, tot acolo sînt. Și unde mai pui că pot scoate și băieții de la PDL din CLuj niște bani, că doar vor și ei să fie pe acolo, măcar pe după cortină.

Și acum, cine pariază că Marga va lua marele trofeu la Gală? Cel mai apreciat rector, politician, om de cultură, cel mai bun manager de fabrică de absolvenți? În primul rînd organizatorii ar paria. Și ar cîștiga. Doar îi cunosc atît de bine meritele și finanțele!

P.S. Pe colegii mei, acționari ai postului, nu pot decît să-i felicit. Numai bietul domn Tatulici ar putea uita cu greu povestea asta. Chiar mai greu decît i-a fost după emisiunea cu Ioan Stoica și Caritas.

Anunțuri

3 gânduri despre “Realitatea TV se relansează la Cluj. În politică

  1. dar când o fost realitatea în afara „politicii”? cât despre Crin, păi cu Crin a măturat un primar din Haţeg cum a vrut el şi cu liberalii locali, apăi de ce să mă mir că mătură secta portocalie.

    http://www.mesagerulhunedorean.ro/nicolae-timis-este-un-candidat-valabil

    Crin este un pic mai tupeist decât Ponta care la rându i este un pic mai cameleon decât Crin, fireşte atunci când i se permite, eventual îi poţi prinde sinceri la un pahar de vin însă fără reportofon la tine… Slugărnicia lor este alternativă însă iese la iveală fix când nu se aşteaptă nimeni…

    Cât despre domnu Marga, este din ce în ce mai trecător prin lume, bine că rămâne esenţialul UBB Cluj.

    era să uit, faptul că fondurile sunt pe din două arată cum şi de ce la bufetu legislativului se fac cele mai bune afaceri ale nesimţirii împreună

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s