Voci de ”primăvară”

O armată de soldați supărați nu poate mișca din loc nici un fir de nisip. Nu face nici cît o pală de vînt. Nu va putea clinti nici un fir de iarbă. Nu va dezgheța apele și nu va găsi calea, nu va scoate poporul în primăvară.

O armată de frustrări și întunecimi ale neputinței nu va mișca pămîntul din loc și nu va reuși să-l întoarcă și cu partea rece spre soare. Nu va duce mesajul mai departe. Nu va chema pe nimeni și nu va clădi nimic.

Doar niște voci de primăvară vor trezi ce a mai rămas senin și puternic dintr-o nație. Nu vor găsi pămînt inimile întunecate ale unei armate supărate. De aceea, urmați doar calea inimii voastre.

Reclame

2 gânduri despre “Voci de ”primăvară”

  1. Stimata Ruxandra Hurezeanu,
    Text excelent.Este nevoie si de indemn la constructie.Plansul pe umar,frustrarea si obsedantul „totul pute aici” si continua nu duc nicaieri.Va felicit pentru blog. L-am descoperit recent.Va stiam din ziare(Cluj) dar se pare ca blogul este un camp mult mai liber si nuantat pentru scris.
    Cere multa munca,viteza de reactie, un anume standard daca tii la scris si ….nu tine de foame.
    Oricum va voi urmari cu interes.
    Pot sa adaug o legatura la blogul dvs pe http://www.ioanavram.wordpress.com?

  2. Multumesc pentru mesaj. Am sa va adaug la blogroll si tinem legătura. Într-adevar, blogul este o nouă provocare pentru jurnalist. Îi oferă mai multă libertate, dar și mai multă răspundere. Pe blog se expune în totalitate, nu mai este protejat de instituția de presă și nu mai are sprijinul echipei.E plecat în recunoaștere, adesea în fața armatei care se mișcă mai greu. Își asumă riscuri dar sînt și satisfacții. Să ne vedem cu bine!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s