Știri de pe strada Doamnei

 • Astă seară, agențiile de presă au anunțat că soția disidentului chinez Liu Xiaobo cel care a primit vineri premiul Nobel pentru Pace, a dispărut. Înainte să fie ridicată de la locuința ei de forțele de ordine, a mai transmis cîteva mesaje. „Poliţia stă aici, aşteptând să îmi strâng lucrurile”, a declarat soţia disidentului, Liu Xia, potrivit NewsIn. Liu Xia a precizat că forţele de ordine au spus că intenţionează să o ducă la Jinzhou, dar este îngrijorată că ar putea fi mutată într-o altă casă din afara Beijingului, unde să fie plasată în arest la domiciliu. Deocamdată, este de negăsit.

  Soție de deținut politic în China, Liu Xia îndură o confruntare inegală între ei și cea mai mare putere roșie din lume.

 • Aflăm și că Linda Norgrove, o tînără femeie britanică ce lucra ca angajat umanitar în Afhganistan a fost răpită de talibani și ucisă în timpul operațiunii de salvare.

  „Cu tristeţe profundă trebuie să confirm faptul că Linda Norgrove, angajată britanică a serviciilor umanitare care a fost ţinută ostatică din 26 septembrie în estul Afganistanului, a fost ucisă de răpitori, în cursul unei operaţiuni de salvare”, se arată într-un comunicat al ministrului britanic de externe William Hague.

 • Și tot astă seară, aflăm că femeile pesediste s-au pozat cu Ponta și Năstase, au reales-o pe Rovana Plumb în fruntea unei organizații de partid unde sînt doar doamne și apoi au făcut bancuri despre BUBA.
 • Da, în plus, și Adelina (nu știm cine e) mai poartă încă inelul de 5.000 de euro de la fostul iubit. Cu fostul sau cu actualul, nu are importanță, a semnat și un pact cum că fiecare face ce vrea.
 • O româncă de 13 ani face furori în Turcia, unde cîntă ceva asemănător manelelor. Treisprezece ani. Asta e!
 • Urmărind fluxul de știri despre femei vedem că, dacă la alții țara arde, la noi doamna încă se piaptănă cu grație. Vedem în ce hal de derizoriu a ajuns viața publică și, culmea, cu contribuția neașteptată a femeilor.

  Anunțuri

  Lasă un răspuns

  Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

  Logo WordPress.com

  Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

  Poză Twitter

  Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

  Fotografie Facebook

  Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

  Fotografie Google+

  Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

  Conectare la %s