Senzațional: Dan Diaconescu chiar face ce spune! Din păcate!

Dan Diaconescu
Dan Diaconescu
N-am crezut că Dan Diaconescu chiar are de gând să facă un partid și să intre în politică. Mi s-a părut doar un joc de intimidare la adresa adversarilor închipuiți și a instituțiilor statului. Dar, astă seară, m-am convins că D.D. chiar vrea să intre în politică.

Iată că a început să exerseze în direct, la tv. Un sondaj cu întrebarea „E bine că Partidul Poporului va mări toate pensiile și salariile?” mi-a revelat logica acestui om. Practic, având o televiziune la dispoziție, el nu riscă nimic, nu are ce să piardă. Ar putea să nu fie crezut, dar își cunoaște publicul, iar cei mai mulți sunt exact de credulitatea pe care mizează; a verificat inteligența publicului său în toți anii de când face rating în România.

Poate că sunt câțiva care nu cred că ar avea cum să mărească salariile, dar cei mai mulți abia așteaptă să creadă. Așteaptă promisiunile fantasmagorice așa cum așteaptă însetații apa. Într-o țară disperată și complet debusolată, e ușor să te joci cu speranțele și cu mințile oamenilor.

Dan Diaconescu vorbește serios. Chiar va intra în politică. Din păcate!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s