Ciudata tăcere din jurul lui Cristian Preda. PDL ezită

Nu vi se pare ciudat cum Cristian Preda, fost consilier prezidențial și europarlamentar PDL acum, spune lucruri incredibil de tranșante și nimeni nu-l mai ia în seamă? La începutul ofensivei sale contra guvernului Boc, Preda apărea pe primele pagini, era citat, întrebat, făcea vîlvă. Dacă a spus Preda că Boc ar fi trebuit să-și caute un job, gata, acolo sus se întîmplă ceva.

Premierului i se pregătește debarcarea, PDL intră în restructurare, cam astea erau așteptările pe care le creau bombițele lui Preda. Dar au trecut două luni și mai bine de cînd ciudata vorbire a domnului Preda se produce oarecum în orb, parca ar vorbi cu pereții. Știrile despre somațiile lui au devenit tot mai anemice, iar Boc nu reacționează niciodată, în niciun fel la ele.Tace, iar tăcerea lui seamănă tot mai mult cu încrîncenarea lui Tăriceanu.

Putem bănui că tînărul intelectual a fost solicitat pentru acest rol tocmai ca să tulbure apele, să pregătească terenul, să strige către echipajul ațipit de pe punte că se apropie stînca. Probabil că a fost ordinul căpitanului. Dar la țipetele tot mai răcnite ale lui Preda, doar tizul lui, Cezar, a tresărit. Un singur om, stăpîne? Asta e tot ce a mai rămas din PDL-ul lui Băsescu?

Dacă în toamnă, PSD se ține de cuvînt și depune moțiunea promisă, PDL cum va reacționa? Ei bine, și asta vroia să afle Traian Băsescu prin provocările lansate de Preda. Și să transmită îndemnul de a accepta, chiar și ca idee, să treacă în opoziție. Acesta fiind ultimul mesaj al domnului Preda. Tot fără răspuns.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s